Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından yanılgı mesajları kırmızııp almadığı kabil görüşmeçilerin internet sitesini nite kullandığı ile dayalı bilgi toplar.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Fakat kapıların ne tarafa akıllıca açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem de yönetmelikle elverişli şekilde imalat ve montaj karşılayıcı firmalar açısından en hayati sorulardan biridir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip şiddetli birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Binanın mideinden bayağıya hak nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Yönetmeliklere bağlı olarak strüktürnız bâtınin lazım olacak müstacel çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja denli size en oflaz desteği sunacaktır. Standartlara uygun ivedi çıkış bapsı hazırlıkları strüktürlırken; acil anlarda itfaiyecilerin veya görevlilerin gerektiğinde haricen deruneriye girmelerine imkân verecek halde olması da bu bapların otomatik kapatan düzeneklere mevla olması da sağlanır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, ansızın lüks insanoğlunun çabukca çıkış yapabilmesi bâtınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması fehvaına gelir.

Belirtilen bu mevsim dilimleri bir bapnın yangına ne kadar süre dayanacağını anlatım etmektedir. Ama bu konuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü Yangın kapısı istanbul fiyatı 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika üstelik dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page