En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Veriler kapıların belli derecelere denli dayanabildiğini gösterse de bu tarz şeylerin tümü tatbikat ortamında kaydedildiği derunin ciddi hayatta aynı özları vermeyebilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış bapsı adına çatı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran karındokuması ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna bağlamlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Hassaten, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, yangın kapısı %100 projeye intibak ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar içinde iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin koltuk plakaları mevcuttur.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir sair özelliği kilit + karakol seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Türkiye’de yerel yönetmeliklere için hangi bünyelarda yangın kapısı kullanmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli Yangın Merdiveni Kapısı faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha mualla bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceğidir. Çünkü Yangın çıkış kapısı istanbul nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Report this wiki page